Concert byron @ Hard Rock Cafe [23 ianuarie 2014]

BestMusic te invită joi, 23 ianuarie, la Hard Rock Cafe, la un concert cu trupa byron, prezentă pentru prima dată în cea mai bună locație de concerte live din București!

Biletele pentru concert costă 40 de lei (cu loc la masă), respectiv 50 de lei (cele VIP; cu loc la masă în fața scenei), putând fi achiziționate direct de la Hard Rock Cafe sau online, pe iabilet.ro.

CONCURS: punem la bătaie două invitații single la acest eveniment. Pentru a participa trebuie să lași un comentariu la acest articol, în care să ne spui care este piesa ta favorită de la byron. Deadline: miezul nopții (noaptea 22-23 ianuarie). Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți (folosind random.org) și anunțați pe adresa de mail cu care au comentat. Baftăăăă! Smile

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (bass) și Dan Georgescu (tobe). În cei 7 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte mărețe pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musicalul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi. În 2013, byron au susținut turneul național intitulat sugestiv „30 de secunde de turneu”, onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, „30 Seconds of Fame / 30 de Secunde de Faimă”. Pe lângă acest album, cu piese proprii și texte traduse de 6Fingers și Dan Byron, trupa a lansat în 2011 și albumul „Perfect”.

 • Katerinka

  Granita-n ranita Smile

 • Melodia XX, de pe albumul Rămâi cu mine.

 • Perfect.

 • Mulțumim tuturor pentru participare! Din păcate avem doar două invitații single de dat… câștigătorii acestora, thx to random.org, sunt:
  – comentatorul #2 (Cristian)
  – comentatorul #3 (Georgiana)
  Vă trimit acum un mail cu toate detaliile.

  thx!