Concert TAXI @ Hard Rock Cafe București [10 octombrie 2013]

TAXI revin joi, 10 octombrie, în concert la Hard Rock Cafe, în cadrul unui eveniment organizat de BestMusic împreună cu Sprint Media.

Fondată în 1999, trupa Taxi a reprezentat după un an România la Eurovision, cu piesa „Luna”. Tot în 2000 a lansat albumul „Trag un Claxon”, care a avut foarte mare succes, în special datorită hitului „Jumătatea Mea”. În 2004 a apărut „Politica”, un material satiric, remarcat prin single-ul „Aici sunt banii dumneavoastră”. În 2007 lansează „Romantica”, un album de 12 piese de dragoste, dar și colaborări cu: Cheloo, DAX, Mihaela Rădulescu și mulți alții. Din 2009 până în prezent, Taxi a susținut numeroase concerte, iar cel mai recent material discografic, „Cele două cuvinte”, a fost cântat în întreaga țară, datorită single-ului care dă numele albumului.

Biletele pentru concertul lor de joi din Hard Rock Cafe pot fi găsite online, pe iabilet.ro și bestmusic.ro, sau la Hard Rock Cafe, în ziua concertului. Acestea costă 70 de lei (cu loc la masă), respectiv 90 de lei (VIP, cu loc la masă în fața scenei).

RSVP @ Facebook.