Concert Mihai Mărgineanu @ Hard Rock Cafe București [3 octombrie 2013]

După un concert sold-out susținut în primăvară, Mihai Mărgineanu revine împreună cu neobosita sa trupă live la HARD ROCK CAFE! Ne-a pregătit încă un show incendiar pentru joi, 3 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat de BestMusic și prezentat de Samsung și SEENOW.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști folk iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, în timp ce alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar. Mihai a avut însă întotdeauna grija să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în stilul său binecunoscut. Deși s-a lansat în industria muzicală destul de târziu, la 36 de ani, piesele sale au avut succes aproape instant.

Ne vedem pe 3 octombrie la Hard Rock Cafe, să ascultăm piese precum „Mă iubește femeile”, „Gore din Chitila”, „Jeana”, „Melci, scoici, raci, craci” și multe altele. Biletele pot fi achiziționate exclusiv online, de pe iabilet.ro sau bestmusic.ro, sau direct de la Hard Rock Cafe. Acestea costă 60 de lei (cu loc la masă) sau 80 de lei (VIP, cu loc la masă în fața scenei).

Dacă nu poți ajunge, poți urmări în direct evenimentele din Hard Rock, chiar de pe canapeaua ta de acasă, prin aplicația SEENOW (disponibilă numai pe Samsung Smart TV). Prin acest parteneriat este extins conceptul TV-on-demand, prin aducerea concertelor live la tine acasă. Vizionarea este gratuită în secțiunea Freezone.