Top 10 albume lansate în vara 2013

Pe cât de mult ne-am fi dorit să nu se termine niciodată vara, pe atât de repede a și trecut. Ne luăm la revedere de la serile petrecute mâncând înghețată prin parcuri și ne pregătim să îndurăm vânt și ploi protejați de straturile de cojoace, cu o ciocolată caldă în brațe. Dar până atunci, cât încă tragem cu dinții de iluzia că n-am intrat într-un anotimp nou, nu strică să ținem în boxe muzica verii.

De la noul album Jay-Z care ne-a făcut să vorbim mai mult despre marketing decât despre muzică, Robin Thicke și ale sale Blurred Lines („hey hey hey”), la romanticul John Legend, Kanye West și a sa personalitate puternică, producătorul Naughty Boy care a cucerit lumea cu „La La La”… am zis să facem o recapitulare a celor mai importante materiale apărute în această vară. Așa, pe scurt, cele mai ascultate / discutate / disputate albume, într-un top 10 realizat și recomandat de noi. Ordinea este aleatorie, deși poate că nu pare.

Acestea fiind zise, press PLAY! Iar la sfârșitul anului vom fi curioși să aflăm care din ele s-au menținut pe repeat în playerele voastre. Wink

1. Naughty BoyHotel Cabana
2. Jay-ZHoly Carta…Magna Grail
3. Kanye WestYeezus
4. Robin ThickeBlurred Lines
5. John LegendLove in the future
6. CiaraCiara
7. Skylar GreyDon’t Look Down
8. Jay SeanNeon
9. J. ColeBorn Sinner
10. Big SeanHall of Fame

  • AlexD

    #1 John Legend !! Pur si simplu genial albumul.
    #2 J.Cole .
    #3 Ciara cu o revenire buna.

    Vom putea asculta si noul album a lui Drake – Nothing Was the Same ce apare in 24 Septembrie ?