Vineri, 5 aprilie: Vita de Vie live @ Vodafone Experience Store

Vineri seară, de la 19:00, vă invităm la Vodafone Experience Store din cadrul AFI Palace Cotroceni, pentru o conferință de presă cu ocazia lansării noului album Vița de VieAcustic! Smile Băieții vor susține un scurt recital acustic, în cadrul căruia veți asculta live cele mai bune piese ale lor, într-o interpretare nouă, iar la sfârșit vor răspunde la toate întrebările venite din partea celor prezenți – fie că este vorba de presă, bloggeri sau fani. Dacă nu sunteți (d)in București, îi veți putea urmări pe net (revenim vineri cu linkul pentru streaming online).

Evenimentul face parte din campanie de promovare a noului album Vița de VieAcustic și precede concertul de lansare pe care trupa îl va ține luni, 8 aprilie, la Teatrul Național București.

După cum sigur știți deja, albumul nou Vița de VieAcustic a putut fi ascultat la noi în exclusivitate în ultima săptămână. Smile

Fiți cu ochii pe pagina noastră de Facebook, o să adăugăm acolo pe parcurs mai multe detalii despre conferința de presă și concertul de lansare!