Update la aplicatia Zonga de Android (v 1.2.9.1)

Pentru cei de pe Android: vedeți că azi am făcut mult-așteptatul update la aplicația noastră, am adăugat câteva funcționalități noi. Smile Acum avem pagini pentru noutăți, pentru artiști, pentru albume + prompt care va apăre atunci când țineți apăsat pe numele unei piese. Aveți mai jos câteva screenshoturi, ca să vedeți la ce ne referim exact și cum arată.

Despre update-ul aplicației de iPhone v-am povestit deja în urmă cu vreo două săptâmâni. Ni se șoptește în cască cum că pe la începutul verii va fi gata de lansare și aplicația de Windows Phone. Grin

Aaaand you know the drill: dacă dați peste diverse buguri, credeți că ceva este în neregulă sau dacă pur și simplu aveți sugestii despre cum am mai putea îmbunătăți aplicația, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți detalii (device-ul pe care-l folosiți, sistemul de operare, când/unde/cum a apărut eroarea, screenshot etc).

 • Alex Blomkvist

  Buna ziua. La o prima vedere oferiti niste informatii adevarate doar partial, ceea ce nu e corect fata de potentialii beneficiari si totodata platitori ai serviciului. Afirm asta pentru ca spuneti urmatoarele:

  „avem pagini pentru noutăți, pentru artiști, pentru albume + prompt care va apăre atunci când țineți apăsat pe numele unei piese”

  Omiteti sa spuneni insa ca paginile pentru artisti si albume pot fi accesate exclusiv prin apasarea continua pe numele unei piese, deci acel „+” in fraza de mai sus nu isi are locul. Era intr-adevar un plus daca pe langa posibilitatea accesarii paginilor pentru artisti si albume direct in meniul de cautari ofereati posibilitatea de le accesa si prin acel promt, ca o optiune suplimentara de cautare, dar nicidecum cand prompt-ul cu pricina e singura solutie, care este o optimizare deloc „user friendly”.

  Un update cu adevarat util ar aduce aplicatia undeva mai aproape de cea pentru iPhone, unde cautarea se poate face usor dupa artist, album sau numele piesei. Ar mai fi utila, insa nu e o prioritate acum, posibilitatea consultarii activitatii persoanelor urmarite direct din aplicatie.

  Ca bug destul de suparator am observat ca, chiar daca o piesa este pusa pe pauza de ceva timp, daca efectuez un apel, piesa reporneste automat imediat dupa terminarea acestuia. Nu am verificat problema cu pricina si pe alte telefoane.

  Folosesc un Motorola Defy+ cu Android 2.3.7

  Va multumesc. Mult succes in dezvoltarea aplicatiei!